Περιστέρα

Πλειάδες Village – Ενοικιαζόμενες κατοικίες

Οι Πλειάδες είναι ένα συγκρότημα 8 ανεξάρτητων, πολυτελών κατοικιών, που βρίσκονται στην ορεινή Αχαΐα, εναρμονισμένες πλήρως με το γύρω φυσικό περιβάλλον, του όρους Χελμού.

Πλειάδες ή αλλιώς Πούλια, ονομάζεται ένα αστρικό σμήνος, του οποίου οι πιο φωτεινοί και διακριτοί αστέρες του, έχουν δανειστεί τα ονόματά τους από την Ελληνική μυθολογία. Αυτά είναι: Μαία, Ταϋγέτη, Ηλέκτρα, Στερόπη, Κελαινώ, Αλκυόνη, Μερόπη. Οι εφτά αδερφές, κόρες του Άτλαντα και της Πλειόνης, αποτελούσαν μέρος της ακολουθίας της θεάς Άρτεμης.

Περιστέρα Ορεινή Ακράτα

+302696033997

+306979114779

www.pleiadesvillage.com

line

 

Κουτρούλης ενοικιαζόμενα δωμάτια Περιστέραkoutroulis_logo

Στο κέντρο του χωριού Περιστέρα στην Ορεινή Ακράτα βρίσκεται ο ξενώνας ενοικιαζόμενα δωμάτια Κουτρούλης. Με πολύ μεράκι και προσεγμένη διακόσμηση φτιάξαμε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια προσφέροντας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας απολαμβάνοντας το υπέροχο κλίμα και την χωριάτικη φιλοξενία. Διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, κοινόχρηστο χώρο καθιστικό με τζάκι, πλούσιο πρωινό.

Περιστέρα Ορεινή Ακράτα

Τηλ: 6974924035

line

«Ο Χελμός» Ταβέρνα – Ψησταριά Περιστέραxalmos_logo

Η Ταβέρνα – Ψησταριά «Ο Χελμός»  βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Περιστέρα, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Χελμού. Παραδοσιακά διαμορφωμένος  χώρος ζεστός με το μεγάλο τζάκι είναι ότι καλύτερο ώστε να απολαύσετε σπιτικές γεύσεις. Το μενού περιλαμβάνει ντόπιες συνταγές με αγνά υλικά και ντόπια κρέατα, σπιτικές πίτες και μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών. Για τους εκδρομείς του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων είναι η  Ιδανική στάση για φαγητό αν ακολουθήσουν την πανέμορφη διαδρομή μέσω Περιστέρας.

Περιστέρα Ορεινή Ακράτα

Τηλ: 26960 34076

line